Team KuoPS etsii uusia pelaajia

Laji on purjehdus,veneily,sailing,boating ja joukkueen kotipaikka on Kuopio. Joukkueeseen kuuluu 53 jäsentä ja kalenterissa on 9 tulevaa treeniä tai peliä.

Team KuoPS on Kuopion Pursiseura ry:n kevytvenepurjehtijoiden joukkue, johon kuuluu eri-ikäisiä purjehtijoita. Edustamamme veneluokat kaudella 2016 ovat Laser (Olympia-luokka), optimistijolla ja RS Feva XL. Kesäisin järjestämme leirejä, ohjattuja harjoituksia, viikkokilpailuja ja kansallisia kilpailuja. Teemme myös yhteisiä, kisa- ja leirimatkoja. Talvisin pidämme yleiskuntoa yllä monipuolisen liikunnan ja yhdessäolon merkeissä.

Tule tutustumaan toimintaamme Kallavesj' 2017-messuille Kuopio-halliin!

Kallavesj' 2015 Kuopio-hallissa 10.-12.4.

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 8 tuntia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Team KuoPS: kokoonpano