Team KuoPS etsii uusia pelaajia

Laji on purjehdus,veneily,sailing,boating ja joukkueen kotipaikka on Kuopio. Joukkueeseen kuuluu 53 jäsentä ja kalenterissa on 23 tulevaa treeniä tai peliä.

Team KuoPS on Kuopion Pursiseura ry:n kevytvenepurjehtijoiden joukkue, johon kuuluu eri-ikäisiä purjehtijoita. Edustamamme veneluokat kaudella 2016 ovat Laser (Olympia-luokka), optimistijolla ja RS Feva XL. Kesäisin järjestämme leirejä, ohjattuja harjoituksia, viikkokilpailuja ja kansallisia kilpailuja. Teemme myös yhteisiä, kisa- ja leirimatkoja. Talvisin pidämme yleiskuntoa yllä monipuolisen liikunnan ja yhdessäolon merkeissä.

Tule tutustumaan toimintaamme Kallavesj' 2017-messuille Kuopio-halliin!

Kallavesj' 2015 Kuopio-hallissa 10.-12.4.

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 3 tuntia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Team KuoPS: kokoonpano